Despre noi

logoDespre noi

AXA Group SRL, firma cu capital privat romanesc, a fost infiintata in anul 1997, avand ca obiect de activitate proiectarea, executia si montajul tamplariei din PVC si aluminiu cu geam termopan (usi, ferestre, balcoane, terase, plase pentru insecte si altele).

In derularea activitatii, raspundem nevoilor clientilor nostri cu maximum profesionalism, rapiditate si corectitudine. In acest scop am selectat si instruit cu cea mai mare atentie echipa noastra, persoane dedicate si motivate sa vina in intampinarea clientului si sa-i acorde tot sprijinul de care acesta are nevoie pentru a selecta produsul adaptat nevoilor sale.

Departamentul nostru de vanzari este format din consilieri si experti pe probleme tehnice si colaboreaza eficient de personalul specializat in productie si montaj.

De-a lungul timpului, respectul fata de client, calitatea si seriozitatea de care am dat dovada, ne-au ridicat pe treapta celor mai cautate companii de profil prezente pe piata constanteana.

Portofoliul nostru de clienti demonstreaza calitatea lucrarilor executate si seriozitatea serviciilor livrate catre acestia. Executam lucrari de proiectare, executie si montaj tamplarie PVC cu geam termopan pentru persoane fizice, juridice, institutii publice. Oferim consiliere privind solutiile optime adaptate nevoilor clientilor nostri.

Produsele noastre sunt executate in hala de productie proprie, aflata in Constanta, str. Liliacului, nr. 17B. Dispunem de linie de fabricatie automatizata pentru prelucrarea tamplariei PVC si Aluminiu. Fluxul tehnologic respecta cele mai inalte standard europene in domeniu si este urmat cu strictete, realizand permanent controlul calitatii pe flux, pentru a asigura totalitatea caracteristicilor de calitate prevazute pentru produsele obtinute.

Montajul este realizat de echipa formata din personal tehnic specializat, folosind materiale de calitate si respectand tehnologia de montaj recomandata de normele europene. Transportul este asigurat cu mijloace de transport auto dotate special pentru transportul sistemelor de tamplarie si a geamului termopan.

Pentru clientii AXA Group, montajul si transportul sunt oferite gratuit.

Lucram zilnic pentru perfectionarea produselor si serviciilor oferite de noi, suntem flexibili si ne adaptam intotdeauna cerintelor si standardelor cerute de catre clientii si furnizorii nostri.

Oferim produse de inalta calitate si performanta tehnica la pret de producator. Colaboram numai cu furnizori renumiti in domeniu: …………….. pentru profile din PVC (exclusiv clasa A); ………………….pentru profile din aluminiu; …………………. pentru feronerie; ………………….. pentru sticla.