Avantajele achizitionarii

Tamplaria PVC si aluminiu cu geam termopan reprezinta solutia ideala pentru confortul casei dumneavoastra si reprezinta, pe termen lung, o investiţie inteligentă. Ferestrele si usile termopan ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn, nu isi pierd culoarea in timp si sunt usor de intretinut.

Reprezinta o investitie pe termen lung deoarece va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei, dar si prin prisma durabilitatii: spre exemplu, un geam termopan poate avea o durată medie de viaţă de 50 de ani!

Este foarte importanta alegerea tamplariei PVC sau aluminiu potrivite, dar si a geamului termopan potrivit, de aceea dorim să vă ajutăm să faceţi o alegere corectă a profilului ferestrelor si/sau usilor dumneavoastră.

Exista posibilitatea execuţiei unui design deosebit pentru tamplaria PVC sau aluminiu de care aveti nevoie, in functie de ceea ce va doriti dumneavoastra, de ceea ce se potriveste cu designul locuintei sau biroului dumneavoastra.

Ferestrele si usile din tamplarie PVC si aluminiu prezinta avantajul ca sunt non-alegice (un aspect deosebit de important pentru persoanele cu predispoziţie la alergii, pentru copii şi persoanele în vârstă) şi au proprietatea ignifugă (nu întreţin arderea).